Isomummo nukkui pois aamulla. Ikää oli jo tosi paljon, mutta tietysti kirpaisee. Nyt mulla ei ole enää yhtään isovanhempaa. Hyvä silti, ettei joutunut kauempaa lojumaan sairasvuoteella, vaan melkein viimehetkiin asti pystyi asumaan puoliksi omillaan ja toimimaan itsenäisesti.

Äiti ja äidin mies ovat kylässä, baarissa vietetty puoli vuorokautta ja puolet talouden viinapulloista tyhjennetty. Paljon Asioita puhuttu. Huomenna ei enää muisteta, ehkä hyvä niin.

Edit: 28.9.08 klo 12:30
Niin, kerkesin postata tuon yllä olevan yöllä ja olla vielä siinä vaiheessa hyvällä mielellä. Sitten alkoi taas kerran äiti-show, joka meinasi päättyä monta kertaa siihen, että juoksen kirkuen ulos ovesta kädet korvillani. Mutta mihin minä omasta kodistani olisin voinut lähteä? Äiti on kunnon humalassa ehkä maailman rasittavin ja itsekeskeisin ihminen ja sitä iloa todistimme taas viime yönä. Minkäänlaisia käytöstapoja se ei viitsinyt muistellakaan, vaikka oli kuitenkin meidän kotona ja joi pääasiassa meidän tarjoamia viinoja syötyään ravintolassa mahansa täyteen mun pankkikorttini kustannuksella. Onneksi eivät jääneet yöksi. Äiti-kiintiö on täynnä taas aika pitkäksi aikaa. ARGH!

Aijoo, yöllä on ollut vuodatuksessa taas joku säätökin näköjään. Postaus oli näemmä ilmestynyt kahteen kertaan ja kommentoinnissakin on ollut jotain ongelmaa. Toivottavasti tällä kertaa ei kadonnut yhtään kommenttia mistään, kun viimeeksi niitäkin taisi hukkua jonnekin.