Rakkaat lukijat ja kommentoineet, kiitos. Rupesin kirjoittamaan tätä kommenttiraidalle, mutta totesin, että näyttäisi paisuvan ihan omaksi postauksekseen.

Olen ehkä väsynein ja kipein ikinä. No enkä ole oikeasti, mutta ryydyttää kyllä. Kuppi meni nurin jossain kohtaa tätä päivää, kun noin kolmen tunnin yöunien, kahdeksan tunnin työpäivän, työkaverin syyllistävien puheiden (Mulla on kuulemma velvollisuus lähteä terassille niiden kanssa tällä viikolla, koska eihän mulla muutakaan tekemistä voi olla.), laskujen maksamisen ja ties minkä muun jo tajunnasta sulkemani lisäksi sisko rupesi nihkeilemään rojunhakuasioissa, muuttoavuksi lupautunut veli katosi kuin pieru saharaan ja äiti kuvittelee, että lähden bussikyydillä töiden jälkeen tällä viikolla viemään sille mikroaaltouunia, kahvinkeitintä ja cd-soitinta (koska on itse liian väsynyt töiden jälkeen ajaakseen kymmenen minuuttia suuntaansa henkilöautolla hakemaan niitä). Kaiken kruunuksi hanasta rupesi tulemaan ruskeaa vettä minuuttia vaille yhdeksältä, kun astianpesukone ja pyykkikone rumpsuttivat ohjelmiaan vimmatusti ja jääkaapissa oli juotavaksi Bacardia ja kaksi olutta. Voi saatana. Voi saatanan saatana. Näissä olosuhteissa saa kiroilla, vai mitä? Ei sillä, että siihen olisin tähänkään asti lupaa kysynyt.

Mutta pakkailut edistyivät tänäänkin taas vähän, kaikesta edellä mainitusta huolimatta. Pakattuna on nyt koko työhuone, olkkarin kirjahylly ja eteisen romukaappi. Kuulostaa vähältä, mutta voin vakuuttaa, että tavaraa on noissakin kohteissa suorastaan ja rumasti sanottuna aivan vitusti. Tai ei ole enää, nythän tavarat on siirretty laatikoihin ja säkkeihin. Tuloksena on neljä laatikollista mukaan lähtevää tavaraa, kaksi jätesäkillistä roskiin menevää roinaa, yksi jätesäkillinen tekstiilitavaraa ja yksi jätesäkillinen UFF:lle menevää tekstiilitavaraa. Lisäksi on muutama nippu kirjoja ja lehtiä, ja muutama pieni pahvilaatikollinen pikkutavaraa. Tyhjiä laatikoita on vielä kymmenen (löysin yhden vaatehuoneestani o_O) ja laatikkoa vaativaa pakattavaa on vessan ja kylppärin muutamien puteleiden lisäksi ainoastaan keittiökamppeet. Ja jotain muutakin ehkä, mutta ei mun pää enää tähän aikaan toimi.

Voi sitä ilon päivää, kun tää muutto (tai ainakin pakkaaminen) on ohi. Toivottavasti perjantaina. Huokaus...

Vielä muutama päivä. Ois jo perjantai.