Pölyinen, kiireinen, eloisa Helsinki. Vuorokauden verran pääkaupunkia on taas tankattu ja tuntuu jälleen hiukan enemmän siltä, että olen tehnyt elämäni suhteen oikean valinnan. Kaupunkina palveluineen, rakennuksineen ja ihmispaljouksineen Helsinki ei minua vieläkään vakuuta, mutta uusi työpaikka ja ystävät senkin edestä. Jospa olisin helsinkiläisenä kokonaan onnellinen, viimeinkin.

Yö hotellissa oli luksusta. Parisänky, josta heräsin (puoli tuntia ennen kellon soittoa) poikittaisasennossa. Villi yö ilmeisesti, mutta harmi, kun en muista siitä mitään. Kylpyamme, jossa lojuin niin pitkään, että muistutin lopulta massiivista ihonväristä rusinaa. Puolukantuoksuista kylpyvaahtoa ja naistenlehti. Kylpyä edelsi ruoka-, suklaakakku- ja ystävyystankkaus krapulaisen toveri steniuksen kanssa, joten olo oli ammeessa lilluessa varsin letkeä. Ja lopulta nukahdin varmaankin jo ennen kuin pää kosketti tyynyä. Tänään kovin antoisa ja jännittävä työpäivä tulevalla työpaikalla, nykyisiä töitä kuitenkin. Saatiin paljon aikaiseksi, joten ehkä nykyinen työnantaja uskoo, että reissu oli kannattava. Töiden jälkeen kahvittelu- ja juoruiluhetki ystävän kanssa Helsingin ytimessä ja sitten puksuttelinkin rakkaan neiti minkkisen hellään hoivaan. Olen syönyt kuin pieni eläin ja pahasti turvoksissa eikä ähmeltämiselle näyttäisi tulevan loppua viikonlopun aikana. Heti maanantaina alkaa tiukka linja, etten sittenkin joudu muuton alla myymään suureksi käyneiden vaatteideni sijasta näitä uudempia ja pienempiä.

Nelijalkaiset tulevat sunnuntaina pariksi viikoksi hoitoon exän työmatkan vuoksi. Mitenkähän raaskin sitten taas luopua niistä? Jospa kidnappaisin ne?