Lähden huomenna taas reissun päälle, joten blogi hiljenee joksikin aikaa. Kotiudun vasta ensi viikon lopulla ja voi olla, etten sitä ennen ehdi/jaksa/viitsi päivittää. En lupaa kuitenkaan mitään :D

Irtisanouduin tänään. Olipa kyllä raju tunne tällätä nimmari siihen paperiin. Tämä oli (uhka)rohkein tekoni ikinä, kun kuitenkin lähden julkisen sektorin vakituisesta työsuhteesta epävarmempaa tulevaisuutta tarjoavaan pestiin. Toinen jalka tyhjän päällä. Voi olla, että menen ojasta allikkoon, mutta se on sitten sen ajan murhe. Sitten voi keksiä jotain uutta jännää, jos suoritan kunnon mahalaskun uudessa työpaikassani. Täytynee kuitenkin asennoitua niin, etten mokaa, jos se vaikka auttaisi. Nykyisessä työpaikassa on jäljellä enää joitakin viikkoja töitä, kun lomailen tosiaan ensi viikon ja koko elokuun. Välissä teen ainoastaan vajaita viikkoja, kolmea tai neljää päivää. Tunne on uskomaton ja toisaalta vähän haikeakin. Kuulunee asiaan.

Kymmenen päivää vapautta ja tiedossa pelkästään mukavia suunnitelmia. Melkein tekisi mieli korkata viinipullo, mutta taidan jättää väliin kuitenkin. Sen sijaan lämmitän saunan, lösin lauteilla pitkään, nautin olostani ja pakkailen reissua varten ihan rauhassa (eli notkun netissä koko illan ja juuri ennen nukkumaankäyntiä viskon paniikissa ensimmäisinä käsiin osuneet ryysyt laukkuun toivoen, etten unohtanut mitään kovin oleellista). Kun vielä tietäisi, millaisia kelejä ensi viikolla on tulossa, niin osaisi pakata oikeanlaista päällelaitettavaa. Varmaankin farkut+paitalajitelma-valinta ja ujo toive pyykinpesumahdollisuudesta jossain vaiheessa ensi viikkoa on toimivin vaihtoehto.

Mutta nyt hiljenen ja toivotan kaikille aurinkoista viikonloppua!