Telkkari on vaarallinen väline. Tiesin, että Stellalta on tullut uusi levy, mutta en muistanut koko asiaa ennen kuin äsken telkkarissa kertoivat. Viuh sanoi selain, klik-klik sanoi hiiri ja nyt sitten odotellaan postista pakettia, jossa on Stellan uusimman lisäksi pari muutakin levyä. Eihän sitä nyt pelkästään yhtä kannata tilata, eh... Onneksi on luottokortti ja voi kuvitella, että ensi kuussa on rahaa maksaa rahoitusyhtiölle kortinkäytöstä aiheutuneita velkoja.

Tilasin Ville Leinosen kokoelman (terveisiä vaan aivopesulaan) ja yhden levyllisen HIMiä, kun sattui olemaan niin halvalla kyseinen lätykkä ja öh.. tarvitaanko muita perusteluja?

1503432.jpg1503440.jpg1503442.jpg

Ja vielä jotain. Nimittäin apua! Milloin minusta tuli näin kurttuinen?

1503446.jpg

En edes kehdannut laittaa niitä terävämpiä kuvia, tämäkin on jo ihan tarpeeksi tarkka. Mutta silmä sentään näyttää vihreältä eikä siniseltä, vaikka jotkut minulle sinnikkäästi yrittävät markkinoida sellaista harhaa, että olisin (muka) sinisilmäinen. Vai tarkoittavatkohan ne pelkästään henkisiä kykyjäni?

Ainiin joo. Eräs 17-vuotias mieshenkilö tarjoutui päiväkahviseuraksi ensi viikolla, puhelin piipahti tekstiviestiä äsken. Emmä tajuu tätä elämää.