Oooooh!

1496067.jpg

Menin ja ostin, vaikka oikeastaan ei olisi ollut varaa. Tuli vain itselle niin huonot fiilikset eilisestä sekoilusta, että piti saada lohtua. En nyt ole ihan varma, onko logiikassa korjaamisen varaa, jos palkitsee itseään hölmöilystä, mutta niin tässä taisi päästä käymään. Tai ehkä kehittelin koko asiasta draamaa ihan itsekseni, vaikka syytä ei olisikaan ollut. Kunhan tapani mukaan dramatisoin ja paisuttelin. Lupaan ruoskia itseäni tappavalla siivousurakalla heti, kun kissat lähtevät takaisin oikeaan kotiinsa huomenna. Sitä ennen ei kannattane tonkia imuria kaapista, sillä nelijalkaiset kyllä pitävät huolen siitä, että pellettimuju leviää kaikkialle ajatustakin nopeammin.

Mutta leffaboksi on ihana ja sen myötä katosivat loputkin merkittävistä ensi viikonloppua koskevista vapaa-ajan ongelmistani. Ja koska olen näköjään tietyistä blogeista inspiroituneena tällännyt edellisiin postauksiinikin musalinkkejä, tässäpä tulee vielä yksi tähän aiheeseen sopiva.

Kuka haluaa juustokakkua? Tein maanantaina ja sitä on vieläkin, vaikka olen koittanut tyrkyttää kaikille. Hyvää se kyllä on, mutta en minäkään mitä tahansa määriä jaksa syödä. Tulkaa syömään se pois!