Kirjoitan nyt silläkin uhalla, että kukaan ei kommentoi tätäkään postausta. En nyt sentään kommenttien vuoksi blogia pidä, vaan siksi, etten osaa olla kirjoittamatta, mutta en voi väittää etteikö viestien saaminen lukijoilta silti tuntuisi mukavalta. Pitäisi taas ryhdistäytyä siinä hommassa itsekin.

Tänään on ollut älyttömän hyvä päivä. Olen leuhottanut naama leveässä hymyssä aamusta asti, kun on ollut niin hyvä mieli. En vieläkään meinaa uskoa, että juuri minun elämästäni tosiaan tuli näin mukavaa. Miten se kävikin niin helposti vielä?

Tärkeä. Se on parasta, mitä tiedän. Sen kanssa on niin helppo olla, kun ajatukset ja mielipiteet osuvat niin yksiin. Ei tietenkään kaikessa eikä aina, mutta niistä ärsyttävistä pikku asioista on paljon helpompi päästä yli, kun on vastapainoksi niin paljon hyvää. Ja yhdessä voi tehdä kaikenlaista: käydä kaupassa, jouluostoksilla, katsoa telkkaria, kuunnella levyjä, katsoa leffoja, tehdä ruokaa, jopa siivota ja vaikka mitä muutakin. Ei tule riitaa eikä tarvitse kärvistellä turhia.

Ja työ! Voi että, kun mä niin tykkään siitäkin! Tuntuu, että osaan ja pystyn ja on mukava huomata, että siitä on hyötyä. Pelkäsin saavani tänään kehityskeskustelussa kylmää kyytiä, kun olen kuitenkin vielä koeajalla, taantuma iskee ja kaikesta pitää säästää, mutta ei se niin mennytkään. Kehuttiin sen sijaan. Sanottiin, että olen ollut oma-aloitteinen ja että työstäni on tullut hyvää palautetta. Työkuormakin on kuulemma oikein sopiva ja siitä ei pidä olla yhtään huolissaan, vaikka olen itse vähän hermoillut, mistä saisin päiviini tarpeeksi hyödyllistä tekemistä. Nyt kun en vielä kovin paljon asioita osaa ja pysty töissä auttamaan.

Ja sain lomaakin! Joulun jälkeen kokonainen viikko! Pyysin aluksi vain kahta päivää, mutta sitten mietin, että on kuitenkin kivempi saada pidempi vapaa, jotta ehtii kunnolla keskittyä joulun viettoon ja sukuloidakin vähäsen. Ei voisi olla paljon tyytyväisempi olo, kun lupa annettiin.

Semmoista. Hirmuisen onnellista ja tyytyväistä elämää. Niistä ylimääräisistä kiloista huolimatta...