Mitä tapahtuu, kun henkilö käy tuhlaamassa melkein kaikki rahansa Ikeassa, kokoaa huonekaluja puoli iltaa ja sen jälkeen viettää aikaa kullanmurun, parin kaverin ja muutaman oluttölkin seurassa? Jep. Taas mennään.

Mutta päivä oli kiva. Saatiin Ikeasta melkein kaikki kamppeet, joita lähdettiin hakemaankin ja loputkin oltaisiin löydetty, mutta ryytymys iski ja skippasimme tauluosaston. Sitten täyttä häkää Lah.. Pers... kotiin ja kokoamaan juuri ostettuja romppeita. Kaksi kirjahyllyä, tv-taso (joka oli sittenkin liian pieni vahvistimelle, krääh), yöpöydät, makkarin verhot, pari säilytyskalustetta veskiin ja suihkuun, kuuden suuren lasituopin paketti sekä kuusi peiliä makuuhuoneeseen (Tiedän jo, mitä kommentoitte, joten säästykää vaivalta.). Rahaa meni enemmän kuin tekee mieli ajatellakaan, mutta miettikääs sitä, että edes kalusteiden kokoamisen aikana ei saatu yhtään riitaa aikaan. Yritin kyllä viritellä sellaista paluumatkalla pit stopin aikana huoltoasemalla, kun tekemääni lonkerolöytöön ei muka reagoitu riittävällä ilahtuneisuudella, mutta sain mökötykset kuriin kohtuullisen nopeasti ja (mikä tärkeintä) ainakin ennen kuin Tärkeällä meni hermot kiukutteluuni. [hattara]On tämä ihmeellistä! Se on vaan niin juuri sopiva mulle tuo ihminen. Niin täsmälleen täydellinen ja ihana.[/hattara]

Kun saatiin viimeinen hylly kokoon ja sauna lämpimäksi, kylään pyrähti pari kaveria. Ei minun vaan Tärkeän, vaikka olenkin toisen kyläilijän kanssa tässä viime aikoina yrittänyt kovasti ystävystyä. Oli tarkoitus juoda vaan muutama olut ja se tehtiinkin kyllä. Lisäksi mm. kuunneltiin hyvää ja huonoa musiikkia ja kiekaistiin tyttöin kesken parvekkeella pätkä Klamydian Sekunda-Samin kertosäkeestä. Ja nyt minä olen taas vähän huppelissa. Ilta oli mukavan leppoisa ja minusta oli huikean mukavaa, että meillä taas kävi kavereita kylässä. Tästä minä tykkään! Paras loma ikinä, vaikka pitikin vähän reuhtoa hiuksia päästä muuttoasioiden vuoksi. On ollut Tärkeää ja ystäviä, olutta, hyvää ruokaa, kivaa tekemistä ja leppoisaa rötväämistä.

Äsken käytiin grillillä (Täytyypä hävittää vaaka.) ja nyt nuokun silmät puolitangossa melkein valmiina nukkumaan. Kukahan pesisi mun hampaat, kun en itse jaksaisi?