Hei kaikki te, jotka avioeroatte! Huom, huom! Nyt tulee tärkeä tiedotus!

Kun eroatte, muistakaa olla niin ahneita kuin ikinä kehtaatte. Mieluiten vielä vähän sitäkin ahneempia, jos mahdollista. Muistakaa, että mitä sikamaisemmin käyttäydytte, sen parempi. Älkää missään tapauksessa antako missään periksi. Älkää olko inhimillisiä! Viekää puolisoltanne kaikki, minkä irti saatte ja vedotkaa oikeudenmukaisuuteen. Lyhentäkää opintolainaanne viisi euroa kuussa valmistuttuanne ja päästyänne hyväpalkkaisiin hommiin ja vaatikaa siitä hyvästä puolisoanne tasoittamaan omaisuuttanne opintolainan koko määrän kerralla niin, että hänelle jää korkeintaan työpuhelin ja päällä olevat vaatteet. Varmistakaa kaikin keinoin, että puolisonne elämästä tulee mahdollisimman vittumaista. Aloittakaa valmistelut ilmoittamalla erohaluista jouluna, vappuna, puolison syntymäpäivänä tai mikä parasta: hääpäivänänne.

Ainiin, ja muistakaa ihan ensin väittää: "Kyllä kaikki järjestyy enkä mä vie sulta mitään sellaista, mitä sä tarvitset.". En kai minä sitten mitään tarvitsekaan. Kiitti, moi. Emmä oikein viitsi enää mitään edes yrittää, kun kaikki menee vituralleen joka tapauksessa.

Kuka arvaa, mistä meillä on siis tänään taas keskusteltu? Viuh, sinne meni loputkin rahat sitten. Elän loppuvuoden pyhällä hengellä kynsiäni pureskellen. Lisää, lisää, kyllä mä kestän, mitä tahansa! Potkikaa päähän, puukottakaa selkään, purkaa korva irti, ei haittaa!