1798413.jpg

Sain tällaisen tunnustuksen Sirtsulta (linkitin nyt vanhaan blogiin, jossa tähän liittyvä postaus on), kiitos! Harvoinpa mun kohdalle näitä tällaisia osuukaan, joten yllätyin kovasti ja oikein positiivisesti!

Näin ohjeistetaan toimimaan:

1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2...joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen

Seuraan kovin paljon salasanan takana olevia blogeja, joten tämä ei ollutkaan kauhean helppo juttu toteuttaa. En taida nyt salasanatuille antaa tätä tunnustusta, jotta muutkin pääsevät katsomaan, kenen blogiin linkittelen. Lisäksi tuo "uusi blogissasi" -kohta aiheuttaa vähän mietintää, kun en tiedä, ketä täällä käy. Ihanihan uusia kommentoijia ei ole nyt muistaakseni ainakaan ihan lähipäivinä tullut. Mutta tässä nämä:

1. Neiti Minkkinen ja toveri Ash ovat tietenkin ansainneet maininnan. Erityisesti Minkkiläisen tekstit ovat saaneet minut suorastaan hämmästelemään, miten jotkut osaavatkin kirjoittaa.
2. Willeä olen ruvennut seuraamaan keväällä ja ahnehdin melkein koko blogin silloin kertarysäyksellä. Ja seuraan edelleen.
3. Careliana saa maininnan samoin perustein kuin ensin mainittu. Upeita tekstejä ja koska olen ahne sika, tyrkkään tunnustuksen samoilla lämpimillä myös saman kirjoittajan pöytälaatikkoblogille ja väitän, että siinä kului vain yksi viidestä tunnustuksesta.
4. Napiksen blogissa käyn myös ahkerasti, vaikka olenkin ehkä maailman laiskin kommentoija. Mutta käykääs katsomassa, millaisia leipomuksia siellä on. Tosin: omalla vastuulla, leivontakärpänen naukkaa varmasti. Muutakin jännää löydätte taatusti.
5. Tiiankin luona käyn. Ajatteluttavaa asiaa sielläkin ja elämänmakuista kerrontaa. Menkääs katsomaan!
6. Ja sitten vielä linkki Sirtsun uuteen blogiin ja tunnustus samalla takaisin päin (Joo, kuusi on melkein sama kuin viisi, ettäs tiedätte.).