Lyhyesti.

Huikeaa settiä, kerrassaan! Tämä reissu on ollut elämäni paras aivan vailla mitään epäilyksen häivääkään. Miksei elämä voisi olla tällaista aina? Miksimiksi?

Torstaina kävin syömässä ystävän kanssa, mätin mahani täyteen pitkästä aikaa. Sen jälkeen lojuin pitkät tovit hotellihuoneen kylpyammeessa kuulokkeet korvilla ja kuuntelin soittimen parhaat annit läpi. Nukuin sikeästi hotellin hiljaisuudessa (Siellä oli hiljaista sen jälkeen, kun lakkasin laulamasta kylpyammeessa ja naapurihuoneissakin saatiin unta.).

Perjantai oli päivistä paras. Ensin mielenkiintoinen ja käsittämättömän hauska päivä töissä. Ihanat työkaverit ja hysteeristä naureskelua. Paljon uutta asiaa ja uutta varmuutta siitä, että juuri sinne minä haluan ja olen tehnyt oikean ratkaisun. Illalla tärkeimmät ystävät saman katon alla (paitsi eräs epäonninen, joka sairastui juuri kriittisellä hetkellä ja joutui potemaan kotona vatsataudin lisäksi myös turhaumaa, jonka hänelle tekstiviesteillämme aiheutimme), viiniä, siideriä, olutta, pitsaa, hysteriaa. Ilta huipentui humalaiseen kikatukseen ja kihlautumiseen rakkaan nti Minkkisen kanssa. Nukahdimme varmaankin jossain lähellä kuutta ja parin-kolmen tunnin unien jälkeen koitti uusi päivä. Hääpäiväkirja eräälle kaikkien tuntemalle hääaiheiselle keskustelufoorumille on jo suunnitteilla.

Lauantaina porukka hajaantui ja vietin rentoa krapulapäivää lähes nukahdellen (ja lievästi pahoinvoiden) milloin mihinkin (mutta ei se haittaa, jos nukkuu!). Syötiin ja katseltiin telkkaria. Tänään paukahdin käymään kihlattuni (ehhee...) luokse ja huomenna palaan kotikaupunkiin. Ja hei, se on LOMA nyt! Viikon! Loma! Ooooh! Aaltoja, vittu!

Oi, miksei joka viikonloppu voisi mennä näin? Kiitos naiset, kaikesta! Olen onnellinen.